Bıldırcın Şiş
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Bıldırcın Şiş
Tarife ait bilgiler
MALZEMELER
5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber
5 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini temizleyin. Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın. Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin. İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın. Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın. Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın
Yemek : | Bıldırcın Şiş |
Tür : | Av Etleri |
Mutfak : | Türk mutfağı |
Süre : | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Zorluk : |
5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber
5 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini temizleyin. Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın. Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin. İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın. Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın. Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın
Geri: Bıldırcın Şiş
Paylasım icin sagol
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz