Bıldırcın Izgara
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Bıldırcın Izgara
Yemek : | Bıldırcın Izgara |
Tür : | Av Etleri |
Mutfak : | Türk mutfağı |
Süre : | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Zorluk : |
5 adet bıldırcın
Tuz, karabiber
5 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.
Geri: Bıldırcın Izgara
Paylasım icin sagol
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz