Sarmısaklı Acı Sos
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sarmısaklı Acı Sos
Yemek : | Sarmısaklı Acı Sos |
Tür : | Av Etleri |
Mutfak : | Türk mutfağı |
Süre : | [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
Zorluk : |
4 diş sarmısak
2 adet acı yeşil biber
2 adet acı kırmızı biber
1 demet maydanoz
50 gr toz şeker
5 yemek kaşığı zeytinyağı
4 yemek kaşığı beyaz üzüm sirkesi
tuz
yeterli miktarda su (takribi 450 ml)
HAZIRLANIŞI
Biberleri uzunlamasına kesip açtıktan sonra saplarını ve çekirdeklerini çıkartın ardından çok ince ince doğrayın. Sarmısakları da soyduktan sonra yine çok ince kıyın. Su, sirke, şeker, tuz, sarmısaklar ve biberi 5 dakika kadar orta ateşte kaynatın, soğutun ve maydanozları da kıyıp zeytinyağı ile beraber sosa ilave edin.
Geri: Sarmısaklı Acı Sos
Paylasım icin sagol
n3co- Moderator
- Wolfteam Oyundaki Adı : n3co Mesaj Sayısı : 717 Rep Gücü : 1090 Rep Puanı : 9 Doğum tarihi : 30/03/95 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Nerden : Senin geldigin yerden ;)
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz